グローバル English Summer Camp 2018 ②

日時:2018/07/26~07/27

対象:グローバルコース生徒(中学、高1)、新モンゴル高校交流生

グローバルコースの夏の行事、イングリッシュサマーキャンプの2日目を行いました。2日目のテーマは“I like to move it move it!”です。ネイティブ教員の考えた言語活動を楽しく行いました。

午前中は、Amazing Race(校内ウォークラリー)やJeopardy(クイズ)を行い、午後はスキット作成と発表を行いました。

新モンゴル高校の交流生もグループに入ってスキットを作成・発表しました。

スパイダーマンも登場?して、おもしろいスキットの作成を手伝いました。

ダン先生のコメント Dan’s Comment

I really enjoyed this year’s Global students’ English Summer Camp. The students really tried to use English, and it was fun for me to get to know them better.

レイモン先生のコメント Raymon’s Comment

The 2nd day of camp was quite fun and busy. All teachers were quite busy with their tasks at hand, but we all came together to help one another out for better or worst. On top of that, the students were great at their skits and playing the games and activities that were handed to them by the teachers. Once again, I was proud of how we as a group were able to help one another out even with our unique and individual characteristics. This made it possible to bring our personalities to the students in our summer camp event and make it a great experience. Thank you guys again everyone for a nice summer camp event!! Enjoy the rest of the summer to all students and teachers alike at Kaiseikan.

今年度は、英語を話す“スキル”よりも、英語を話そうとする“マインド”を重視したプログラムを取り入れました。生徒にとって、このイングリッシュサマーキャンプは英語学習のモチベーションになったと思います。2学期以降の成長が楽しみです。

文責:Dan / Raymon / Ito