Activities on May 11th 英語部

本日の英語部では、エリック先生が考えたゲームをしながら英語で会話をしました。会話が大好きなエリック先生を中心に、ネイティブ教員との会話を楽しみました。また、中学生・高校1年生は真澄祭の部店の準備を始めました。

今年度の英語部の部店は『En(glish)stagram イン(グリッシュ)スタグラム』です!英語のゲームが楽しめる空間、思わず画像に保存したくなるような空間を作ります。ご期待ください!

Today, we enjoyed an exciting activity in English Club. First, we used special cards with pictures of a character and country flag. Written on the cards were the characters' names, ages, countries, and nationalities. Students interacted with each other, introducing themselves as their selected character. After these introductions, we played a guessing game, where teachers gave clues and students tried to guess the character. When a character was guessed correctly, the student with that character's card would stand up and introduce themselves as the character. It was a lot of fun and students responded very well. Seeing the many smiling faces, I was reminded of how great it feels to be a teacher. I am very proud of our success today and look forward to the future of English Club.

"The normal way to begin speaking in a new language is to begin speaking badly." (Greg Thomson)

"Failure is a huge part of success." (Ashima Shiraishi)

"Failure is [just] success in progress." (Albert Einstein)

IMG_1819IMG_1812